This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

WAUW!!! EXCLUSIEF & HANDGEMAAKT  - KAHLO⭑LOBKE

WAUW!!! EXCLUSIEF & HANDGEMAAKT - KAHLO⭑LOBKE

Oh jongens, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind kerst echt de heerlijkste tijd van het jaar. De sfeer, de versieringen, de lampjes, de kerstfilms en zelfs de foute kersttrui. Ik hou ervan en kan er geen genoeg van krijgen!

Zo ook met het maken van onze kerst arrangementen, de tijd voor ons om helemaal los te gaan en buiten de lijntjes te kleuren. 

Kortom: niets is gek genoeg voor ons als het gaat om kerst..✫

Het leek me dan ook leuk om dit jaar af te trappen met een exclusieve kerst special.
 

Dit jaar werd ik geïnspireerd door een Mexicaanse beauty Frida Kahlo, een surrealistische kunstschilderes. Een vrouw die werkelijk prachtige kunstwerken heeft gemaakt op het witte doek, voor ons dus hoog tijd om een kunstwerk van haar te maken. 


Bloed, zweet & tranen heeft het me gekost, deze12 prachtige Frida Kahlo Christmas Specials  in glazen stolpen van  56 cm hoog!!! 
Deze stolpen zijn 100% handgemaakt, uniek en elke stolp heeft een eigen karakter in een bijzondere kleurencombinatie.

Ik vind ze stuk voor stuk supertof, het is een echte een eye cather voor je interieur.
Nieuwsgierig geworden? we hebben ze alvast voor jullie in onze webshop gezet.
Maar let op, ik heb er van elke stolp maar 1 gemaakt.Onze eigen KAHLO⭑LOBKE Christmas edition. 
Made with Love♥
Lobke