This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Koop hier de mooiste design vazen

Verrassende design vazen die je dagelijks een lach op je gezicht bezorgen. Dat is wat goed design doet! Lobke is hét adres voor jouw unieke design vazen. We zijn dan ook extra kieskeurig bij het uitzoeken van ons assortiment. Iedere pot en vaas in onze winkel moet een toevoeging zijn aan jouw interieur! In ons aanbod vind je daarom de beste merken zoals Des Pots en POLSPOTTEN. Maar ook unieke handbeschilderde vazen, glazen vazen en natuurlijk de mooiste bloemen om jouw vazen mee op te vullen! Een persoonlijk advies voor een mooie combinatie? We helpen je graag! Welke van onze design vazen trekt direct jouw aandacht?

 

Ontdek ons aanbod bijzondere design vazen

Zoek je een eyecatcher voor in huis? Een bijzondere vaas die de entree van jouw bedrijf die extra uitstraling geeft? Een aanvulling voor in jouw etalage? Met design vazen kan je alle kanten op. Ze passen in vrijwel elke denkbare ruimte en geven de dagen letterlijk meer kleur! En de keuze in design vazen is verrassend groot. We verkopen verschillende merken, maar ook binnen deze merken is er volop variatie in kleur, vorm en materiaal.

Tip: combineer verschillende vazen met elkaar voor een nog imposanter geheel!

 

Jouw design vazen van gerenommeerde merken

Het maken van de juiste combinaties is altijd weer een uitdaging. En voor het maken van die combinaties maken we natuurlijk alleen gebruik van de mooiste vazen! Daarom zijn we bijvoorbeeld al jarenlang dealer van het bijzondere merk Des Pots. De potten en vazen van dit Nederlandse merk zijn stuk voor stuk echte eyecatchers!

Maar ook de POLSPOTTEN kunnen we niet onbenoemd laten. Gewaagd design, verrassend kleurrijk en een grote variatie: in deze collectie vind je ongetwijfeld wat je zoekt. 

Een echte unieke vaas, die speciaal voor jou handbeschilderd is? Ook die hebben we voor je! Elke vaas is met zorg en liefde beschilderd door de Nederlandse kunstenares Gilazi.
Ontdek ons complete aanbod in de webshop of in onze winkel in Denekamp.

 

De mooiste bloemen voor in jouw design vaas

We kunnen ons voorstellen dat het wat hoofdbrekens kost, het uitzoeken van een geschikte design vaas. En heb je die eindelijk gekozen, dan komt de volgende keuze. Want, komen er bloemen in de vaas?!

Een goede design vaas heeft van zichzelf geen bloemen nodig. Ook zonder bloemen zijn ze prachtig om te zien. Maar bloemen geven jouw vaas soms wel nét dat beetje extra. Ga je voor een vaas met bloemen, dan heb je vervolgens de keuze tussen verse bloemen of zijden bloemen. Welke gaan het worden?

 

De combinaties van Lobke

We helpen je met plezier met het uitzoeken van jouw unieke design vaas. Ben je op zoek naar een bijzondere combinatie? Neem dan zeker een kijkje bij Shop the look! Wij bedachten namelijk al de mooiste combinaties met prachtige zijden bloemen. Heb je een ander soort vaas op het oog? Ook dan denken we natuurlijk met plezier mee over de perfecte combinatie voor jouw interieur! Staat er bij jou op tafel binnenkort ook een prachtige design vaas te stralen?