This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Unieke glazen vazen vind je hier!

Glazen vazen zijn er in alle kleuren en maten. Maar welke passen het beste bij jouw interieur? Dat is natuurlijk de vraag! Bij Lobke vind je de mooiste glazen vazen voor jouw interieur. Ga je je woonkamer, een restaurant of een kantoor inrichten? Voor iedere ruimte is er wel een geschikte glazen vaas. Mag het een kleurrijk geheel worden of ga je juist voor rustig? Met of zonder bloemen: met deze mooie vazen kan het gerust allebei! Eén ding weet je zeker: bij ons vind je uitsluitend vazen van de hoogste kwaliteit. Welke van onze vazen trekt direct jouw aandacht?

 

De juiste glazen vaas voor jouw interieur

Ieder huis is anders. En geen enkel bedrijf is hetzelfde. Waarom dan wel dezelfde vazen? Bij Lobke gaan we altijd op zoek naar originaliteit. Bij ons vind je wat je niet bij anderen vindt! En vervolgens helpen we je natuurlijk graag met het maken van de juiste keuze. Want waar ben je eigenlijk naar op zoek? Welke vaas past bij jouw wensen? Het is onze passie om ook voor jou de perfecte combinatie te maken. Met onze glazen vazen haal je echte kunstwerken in huis!

 

Een glazen vaas: mooi met én zonder bloemen

Het leuke van onze glazen vazen is dat ze ook zonder bloemen al prachtig zijn. Maar een goede bos bloemen? Die maakt het vaak nét even af. En mooie bloemen, daarvoor ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Je vindt de mooiste verse bloemen, die we met zorg uitkiezen. En heb je onze zijden bloemen al gespot? Die zijn niet van echt te onderscheiden! Ideaal, want met zijden bloemen stel je een boeket samen waar je eindeloos van blijft genieten. Daar heb je helemaal geen omkijken meer naar! De specialisten bij Lobke helpen we je graag met het realiseren van het perfecte boeket voor in jouw glazen vaas.

 

Een uitgebreid aanbod voor jouw interieur

Met passie en creativiteit vormgeven aan jouw wensen, dat is waar wij ons plezier uithalen. Daarom vind je bij ons niet alleen de mooiste glazen vazen, maar een uiteenlopend assortiment voor jouw interieur. Alleen de meest bijzondere producten komen terecht in onze (web)winkel! Denk aan potten en vazen van Des Pots, POLSPOTTEN en andere gerenommeerde merken. Ook erg blij zijn we met onze handbeschilderde vazen van de Nederlandse kunstenares Gilazi! Deze vazen zijn speciaal voor ons beschilderd. Combineer je diverse vazen met elkaar of ga je voor één prachtig spektakelstuk?

 

Vind jouw glazen vaas bij Lobke

Ben je op zoek naar bijzondere glazen vazen? Dan ben je aan het juiste adres! Wij helpen je met plezier met het uitzoeken van jouw glazen vaas. Of het nu online of offline is. Want je bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel in het centrum van Denekamp. Daar kan je ons assortiment op je gemak bekijken. Liever online? Kies dan jouw favoriete vaas uit in onze webshop of neem contact op voor een persoonlijk advies. Onze exclusieve producten zijn direct leverbaar. Ook als je ze online besteld geniet je dus maximaal binnen enkele dagen van jouw prachtige blikvanger(s)!