This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Een unieke opgemaakte vaas bloemen kopen

Een opgemaakte vaas bloemen, dat is altijd weer genieten! Niet alleen om naar te kijken, maar ook om ze op te maken! Bij Lobke doen we dat dan ook met plezier. En dat zie je! Want in elke opgemaakte vaas van onze hand zie je onze liefde voor dit vak. En hoe fijn is het om een vaas met bloemen te kopen, waarvan je weet dat ze goed bij elkaar passen? We hebben diverse combinaties ter inspiratie op onze website staan. Maar we maken ook met plezier een opgemaakte vaas op maat! Samen ontdekken we wat voor vaas, welke bloemen en welke kleurencombinaties in jouw interieur passen. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag met jouw opgemaakte vaas!

 

Een opgemaakte vaas waar je elke dag blij van wordt

Een vaas met bloemen die elke dag weer een lach op jouw gezicht toveren, daar gaan we voor! Daarom hebben wij de mooiste vazen in onze collectie. Welke van onze vazen is jouw favoriet? Ga je voor één van de bijzondere vazen van Des Pots? Of laat één van onze handgeschilderde vazen jouw hart sneller kloppen? Daarnaast vind je bij ons de prachtige potten en vazen van POLSPOTTEN. Tussen de vazen van deze bijzondere merken vind je zeker een vaas die past bij jouw interieur.

 

Shop jouw look, ontdek onze bijzondere combinaties

Eén van onze passies? Het maken van bijzondere combinaties! Bij Shop the look vind je enkele voorbeelden van sfeervolle opgemaakte vazen. Deze stijlen shop je heel gemakkelijk, omdat alle vazen en bloemen erbij vermeld worden. In Shop the look maken we gebruik van onze prachtige zijden bloemen van Silk-ka. Ga je voor een kleurexplosie? Of kies je voor een wat ingetogener geheel? Er zit ongetwijfeld een combinatie bij die jou aanspreekt!

 

Een opgemaakte vaas, speciaal voor jou gemaakt

Heb je speciale wensen voor jouw opgemaakte vaas? Zoek je een vaas die aan speciale eisen voldoet of heb je bepaalde kleurencombinaties in gedachten? Laat ons dan een vaas speciaal voor jou maken. Een vaas die perfect past in jouw interieur. Of die direct de aandacht trekt in jouw bedrijf. Hoe gaaf is een enorme opgemaakte vaas bij de entree van jouw bedrijf? Het brengt niet alleen sfeer, maar straalt ook warmte en gezelligheid uit. Ga je voor een vaas met zijden bloemen of verse bloemen? Wij gaan voor je aan de slag.

 

Exclusieve producten voor jouw interieur

Bij Lobke vind je de mooiste items voor jouw interieur. Want wij gaan niet voor standaard. Daarom vind je bij ons exclusieve merken als Des Pots, POLSPOTTEN en ecri living. Helemaal bijzonder zijn de speciaal voor ons handbeschilderde vazen van kunstenares Gilazi. Dankzij het veelzijdige assortiment zit er altijd een vaas bij die jouw aandacht direct naar zich toe trekt. En met de ruime keuze aan zowel verse als zijden bloemen, wordt het plaatje compleet. Zoek je sfeer en beleving voor jouw interieur, dan moet je bij Lobke zijn! Kom langs in onze winkel voor jouw opgemaakte vaas of neem contact met ons op!