This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

POLSPOTTEN: designs die blijven inspireren

Hoe uniek zijn de bijzondere POLSPOTTEN vazen!
Zoals ze het zelf omschrijven: bij POLSPOTTEN gaan ze voor gedurfde samenstellingen en maken ze hun eigen regels. En dat is terug te zien in de bijzondere designs! Kleurrijk, trendy en vooral gewoon heel erg mooi. Tussen het uiteenlopende assortiment van POLSPOTTEN zit zeker een vaas die jou aanspreekt. Of gaat jouw aandacht misschien wel uit naar de bijzondere spaarpotten? Eén ding is zeker, deze vazen trekken direct alle aandacht naar zich toe. We zijn dan ook blij met deze prachtige vazen in onze winkel!

 

Spelen volgens je eigen regels met POLSPOTTEN

POLSPOTTEN heeft een missie. Zorgen dat jij je eigen regels volgt. Spelen mag! Zeker in je eigen interieur. Bij Lobke helpen we je daar graag bij! Er is voor iedereen een prachtige POLSPOTTEN vaas. Want misschien word je, net als wij, direct verliefd word op de bijzondere puyi vazen. Of gaat jouw voorkeur uit naar een kleurrijke regenboog of draken vaas? Wist je dat POLSPOTTEN een merk van Nederlandse bodem is? Inmiddels zijn hun vazen echter over de hele wereld te vinden. Het merk werkt samen met beroemde ontwerpers, wat bijdraagt aan de kleurrijke en bijzondere collecties.

 

Een echte eyecatcher voor in jouw interieur

Zoek je een prachtige blikvanger voor in huis? Ben je voor jouw horecagelegenheid op zoek naar die bijzondere finishing touch? Of wil je bezoekers van jouw bedrijf verrassen met unieke designs? Wat voor ruimte je ook wilt inrichten: een POLSPOTTEN vaas past overal. De speelse ronde vormen trekken direct de aandacht van jouw bezoekers. En natuurlijk zijn de vazen vooral mooi om zelf van te genieten. Want een bijzondere vaas van POLSPOTTEN verveelt nooit! De spannende designs blijven dag na dag geweldig om naar te kijken.

 

POLSPOTTEN: prachtig met én zonder bloemen

Voor ieder boeket bloemen is er een passende vaas. Kies voor jouw vaas bloemen die passen bij het seizoen, zodat je volop kan afwisselen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Neem voor een persoonlijk advies even contact met ons op. Onze passie is het maken van unieke combinaties! En die passie delen we graag met je. Ook een enkele bloesemtak staat prachtig! Of wat dacht je van een boeket zijden bloemen?

 Liever geen bloemen in huis? Geen probleem! De POLSPOTTEN vazen zijn namelijk ook prachtig zonder bloemen. Dankzij de spannende designs en bijzondere vormen hebben deze blikvangers geen bloemen nodig.

 

Ontdek het bijzondere assortiment bij Lobke!

Speel en volg je eigen regels, luidt het advies van POLSPOTTEN. En dat advies volgen we bij Lobke zeker op! Niet voor niets zijn we de nummer 1 specialist in unieke vazen en (zijden) bloemen. Alle producten in onze winkel zijn met veel zorg en liefde door Lobke uitgezocht. Onze producten vind je nergens anders! In dit assortiment mogen de bijzondere POLSPOTTEN natuurlijk niet ontbreken. Heb je de perfecte vaas gevonden? Of wil je nog iets vragen over jouw uitgekozen product? Neem gerust even contact met ons op of breng een bezoek aan onze sfeervolle winkel in Denekamp!