This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Dit doet een porseleinen vaas voor jouw interieur

Met een porseleinen vaas kan je alle kanten op! Of je een porseleinen vaas nu in huis zet, op kantoor of middenin in een restaurant, het is ongetwijfeld met middelpunt van de aandacht. Porselein wordt veel gebruikt voor het maken van servies. Juist omdat je er zoveel kanten mee op kan! Ook porseleinen vazen zijn er in alle vormen en maten. Én natuurlijk in alle kleuren. Want naar welke kleurencombinatie jouw voorkeur ook uitgaat: we hebben zeker een vaas die er bij past! Een ander voordeel van porselein is dat het vrijwel niet verkleurt. Je blijft dus genieten van jouw kleurrijke vazen!

 

Eindeloze mogelijkheden met een porseleinen vaas

We zijn gek op porselein! En nog iets specifieker: we zijn gek op onze porseleinen vazen. Want natuurlijk hebben we alleen de mooiste vazen uitgezocht voor in onze winkel. Onze porseleinen vazen zijn geen vazen die je op elke hoek van de straat tegenkomt. Juist de exclusiviteit maakt ze stuk voor stuk zo bijzonder! Onze vazen zijn van de beste merken, zoals het bekende POLSPOTTEN. Ze staan niet alleen prachtig in huis, maar geven ook in jouw winkel, kantoor of restaurant de finishing touch die je zoekt.

 

Vind jouw porseleinen vaas bij Lobke.

Bij Lobke hebben we voor ieder interieur de juiste vaas. Tussen onze exclusieve vazen zit zeker de eyecatcher die perfect past bij jouw interieur. Is bijvoorbeeld één van onze POLSPOTTEN de vaas die jij zoekt? De bijzondere Puyi vazen zijn geïnspireerd op de Verboden Stad in China. Prachtige vazen mét een verhaal! Maar ook de andere POLSPOTTEN van porselein zijn een waar kunstwerk. Wat dacht je van de opvallende Dragon vaas? Deze met de hand beschilderde vaas trekt altijd direct de aandacht. Benieuwd naar alle porseleinen vazen? Neem contact op voor een compleet en actueel overzicht!

 

Een porseleinen vaas met bloemen

Hoe gaaf is het, een bijzondere porseleinen vaas in combinatie met de mooiste bloemen! Of je nu kiest voor verse bloemen of voor onze prachtige zijden bloemen, het is altijd een plaatje. Wil je een onderhoudsvrij boeket bloemen in jouw porseleinen vaas, dan is het kopen van zijden bloemen een slimme keuze. We hebben een groot assortiment, waardoor er altijd bloemen zijn die passen bij jouw interieur, maar ook bij het seizoen. Ga je voor enkele bloesemtakken of een kleurrijk en vol boeket? We helpen je graag bij het samenstellen van een passend geheel, vraag dus gerust om advies!

 

Shop jouw vaas met de beste service

Ons doel? Vazen en bloemen verkopen waar je blij van wordt! Want hoe fijn is het als je dagelijks geniet van die ene bijzondere vaas of dat prachtige boeket? Precies daarom is de collectie bij Lobke met veel zorg samengesteld. Geen alledaagse interieurartikelen, maar ‘het mooiste van het mooiste’! Onze passie is het maken van bijzondere combinaties, die perfect passen bij jouw wensen! Heb je dus een bijzondere wens, we gaan met plezier aan de slag. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel in het gezellige Denekamp. Maar ook na online contact zetten we jouw wensen om in werkelijkheid! Geniet jij binnenkort van jouw eigen unieke porseleinen vaas?