This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Koop hier jouw unieke Des Pots vazen!

Hebben de unieke producten van Des Pots je aandacht getrokken? Dat snappen we! Want hoe bijzonder zijn deze vazen, potten en schalen? Ze trekken direct de aandacht! Of je nu op zoek bent naar decoratie voor in huis, je bedrijf of een andere ruimte, de producten van Des Pots passen overal!
Zoals ze het bij Des Pots zelf omschrijven: “Tijdloos, stijlvol, natuurlijk, sprookjesachtig, kleurrijk, simpel én persoonlijk: wat ons betreft is het allemaal van toepassing.” We zijn dan ook blij de producten van Des Pots in onze winkel te mogen verkopen! Ontdek de ruime keuze en bijzondere collecties en vind jouw eigen eyecatcher!

 

Een unieke Des Pots als smaakmaker

Bijzonder, dat zijn ze met recht te noemen! De collectie van Des Pots wordt handgemaakt door producten en ateliers met een eigen stijl en een eigen specialiteit. En dat is terug te zien in de verrassende veelzijdigheid! Des Pots is een Nederlands merk, opgericht in 1989. Inmiddels vind je hun collecties niet alleen in Nederland, maar ook ver over de landgrenzen!
De meeste vazen, potten en schalen van Des Pots zijn gemaakt van keramiek en glas. Daarnaast is er in sommige producten ook met metaal, hout, porselein en zelfs schelpen gewerkt.

 

Des Pots niet te koop in onze webwinkel

Deze bijzondere vazen mogen niet worden verkocht in webwinkels. Teleurgesteld? Dat hoeft gelukkig niet, want we kunnen je alsnog jouw unieke vaas bezorgen! Heb je op onze website een vaas gezien die jouw interesse heeft gewekt? Klik op de foto van de betreffende vaas en je bent direct met ons in contact. Ook kan je ons een bericht via het contactformulier sturen en laten weten welke vazen je interesse hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw vaas alsnog binnen enkele dagen bij je in huis is. Natuurlijk kan je ook jouw unieke Des Pots uitzoeken in onze winkel in Denekamp, dé plek om ons volledige aanbod te bewonderen.

 

Uniek en verrassend: ontdek ons assortiment!

Onze passie? Jouw interieur de aanvulling geven die je zoekt! Het maken van de juiste combinaties, het is waar wij dagelijks vele klanten blij mee mogen maken.
Bij Lobke staan we voor onderscheidend zijn in originaliteit en kwaliteit. En dat zie je terug in onze producten! In onze winkel en in de webshop vind je producten die je nergens anders vindt. Naast de collectie van Des Pots verkopen we bijvoorbeeld ook unieke handgeschilderde vazen, prachtige keramieken producten en zijden bloemen van de hoogste kwaliteit.

 

Koop jouw Des Pots bij Lobke

Al sinds 2014 zijn wij dealer dan dit bijzondere merk. In die jaren hebben we al veel producten van de bijzondere collecties mogen verkopen. Ontdek onze bestsellers zoals de citroenvaas, de aardbeienvaas en de bloemenvaas. Wij snappen wel dat deze vazen al jarenlang favoriet zijn bij veel van onze klanten. Maar Des Pots heeft natuurlijk veel meer bijzondere items in het assortiment. Welke Des Pots heeft jouw interesse gewekt? Stuur ons een bericht door op de afbeelding te klikken of ga naar het contactformulier. Geniet jij binnenkort ook van jouw eigen exclusieve Des Pots vaas?