This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Unieke handgeschilderde vazen shop je hier

Deze handgeschilderde vazen sluit je direct in je hart. Want hoe mooi zijn deze kleurrijke vazen met hun prachtige schilderingen? Ben je op zoek naar een unieke parel om jouw interieur te laten leven? Dan zijn deze handgeschilderde vazen wat je zoekt! Elke vaas is met liefde geschilderd en dát zie je. Dankzij de vele kleuren is er voor iedereen een passende vaas bij. Ongeacht wat voor boeket bloemen je hebt, in deze vazen komt élke bloem tot zijn recht! Bekijk ons volledige aanbod in de webshop of kom ze in het echt bewonderen in onze winkel in Denekamp.

 

Handgeschilderde vazen voor échte meerwaarde aan je interieur

Op zoek naar echte meerwaarde voor jouw interieur? Dan is het logisch dat je aan handgeschilderde vazen denkt. Geen vaas waar er duizenden van zijn geproduceerd. Nee, de vaas die straks bij jou in huis staat is uniek! Bij Lobke gaan we voor originele en exclusieve producten. Juist daarom zijn we zo blij met de bijzondere vazen van de Nederlandse kunstenares Gilazi. Deze vazen geven kleur aan je huis!

 

Welke van onze handgeschilderde vazen is jouw favoriet?

Welke van onze handgeschilderde vazen we het mooist vinden? Die keuze is vrijwel niet te maken. Want elke van deze unieke vazen is op zijn eigen manier prachtig. Het leukste is natuurlijk dat er van al deze vazen echt maar één is. En hoe bijzonder is het dat deze vazen speciaal voor ons zijn beschilderd? Zijn het geen prachtige vogels, bloemen of libellen, dan wordt het oppervlak wel gesierd door bijzondere vlinders. Wij hebben ze allemaal direct in ons hart gesloten! Welke van deze vazen is degene die jouw interieur laat leven?

 

Koop jouw vaas inclusief prachtig boeket bloemen

In deze prachtige handgeschilderde vazen komt elke bloem volledig tot zijn recht. Maar een boeket bloemen wat perfect op de vaas is afgestemd? Dat maakt het plaatje helemaal af natuurlijk. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we verschillende bijzondere combinaties voor je gemaakt. Neem een kijkje bij Shop the look om te zien welke bloemen perfect passen bij de vaas van jouw voorkeur. Helemaal makkelijk is dat je alle vazen en bloemen gemakkelijk met een paar klikken in je digitale winkelmandje stopt! Liever een ander boeket in jouw vaas? Vraag ons om een persoonlijk advies, we gaan met plezier voor je aan de slag!

 

Alles voor jouw interieur vind je bij Lobke.

Hebben onze handgeschilderde vazen jouw hart gestolen? Dat snappen we helemaal! Ze passen dan ook perfect in ons bijzondere assortiment. Want bij Lobke vind je geen alledaagse producten en zeker geen merken die in elke winkel te koop zijn. Ontdek onze bijzondere collectie met onder andere Des Pots, POLSPOTTEN en andere exclusieve merken. Potten en vazen, we hebben ze in alle soorten en maten. En natuurlijk zijn wij het adres voor jouw bloemen! Shop bij ons de mooiste verse bloemen van de hoogste kwaliteit. Of ga voor bloemen die nooit verwelken en verbaas je over de hoge kwaliteit van onze zijden bloemen. Waar kunnen we jou mee helpen?