This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Silk-ka bloemen, ontdek de wereld van zijde

Ga je op zoek naar zijden bloemen, dan komen de bloemen van Silk-ka altijd voorbij. En dat is niet voor niets: de kunstbloemen van dit Nederlandse bedrijf behoren namelijk tot de mooiste van de wereld. Precies daarom vind je deze prachtige bloemen terug in ons assortiment. Allerlei soorten bloemen in bijzondere kleuren, er zit voor iedere gelegenheid een geschikte bloem bij. Daarnaast vormen Silk-ka bloemen vormen een perfecte match met onze exclusieve vazen! Benieuwd wat Silk-ka bloemen voor jouw interieur doen? Op zoek naar een prachtige entree voor in jouw bedrijf? De bloemen van Silk-ka fleuren elke ruimte direct op!

 

Silk-ka bloemen, niet van echt te onderscheiden

De belangrijkste eis waar zijden bloemen aan moeten voldoen? Ze mogen niet van echt te onderscheiden zijn! En daar hoef je met de Silk-ka bloemen dan ook niet bang voor te zijn. Jarenlang vakmanschap en gebruik van de beste materialen hebben geresulteerd in unieke bloemen. De kleine kleurnuances die gebruikt worden maken de bloemen levensecht. Niet alleen om te zien, maar ook om te voelen. Dankzij het gebruik van zijde maken ze bij Silk-ka de mooiste kunstbloemen, bomen en planten. Zeer onderhoudsvriendelijk en een plezier om naar te kijken!

 

Welke Silk-ka bloem is jouw favoriet?

Het grote voordeel van de Silk-ka bloemen is dat je precies het kleurenpalet bij elkaar kan zoeken wat je wilt. Want er is nogal wat keuze! Van de roze fuchsia tot de blauwe korenbloem, je vindt gemakkelijk de kleuren die je zoekt. En omdat veel bloemen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kan je ze perfect met elkaar combineren. Van de Campanula tot de Allium, ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ook een extra vermelding verdienen de bloesem takken. Deze takken staan prachtig in een boeket, maar soms is alleen een enkele bloesemtak precies wat een vaas nodig heeft.

 

Geef jouw zijden bloemen de aandacht die ze verdienen

Hoe jouw zijden Silk-ka bloemen het beste tot hun recht komen? In een mooie vaas natuurlijk! Ontdek onze uitgebreide collectie van de mooiste potten en vazen. De vazen die we verkopen behoren tot de beste merken en zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Van een kleurrijke handgeschilderde vaas tot een stijlvolle keramieken vaas: er is voor iedere bloem en ieder boeket een geschikte vaas. Twijfel je over de juiste vaas? We geven met plezier een advies op maat!

 

Jouw Silk-ka boeket koop je gemakkelijk bij Lobke.

Wil je je eigen Silk-ka boemen kopen? In onze winkel of webshop kan je je eigen boeket samenstellen. Neem ook zeker even een kijkje bij Shop the look. Hier zie je combinaties die wij hebben gemaakt van onze vazen met prachtige Silk-ka bloemen. Zo koop je binnen 5 minuten een prachtig boeket inclusief een unieke vaas! Zoek je eigenlijk net wat anders? Kom dan langs in de winkel of neem even contact met ons op! We maken met plezier een boeket wat helemaal past bij jouw wensen. Want hoe fijn is het als de Silk-ka bloemen helemaal tot hun recht komen? Geniet jij binnenkort ook van deze prachtige bloemen?