This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Unieke vazen voor ieder interieur

Unieke vazen die direct de aandacht trekken. Die sfeer en beleving geven aan een ruimte. Waar je naar kan blijven kijken. En waar je elke dag weer blij van wordt. Is dát wat je zoekt? Dan vind je bij Lobke wat je zoekt! Wij gaan namelijk ook niet voor standaard. Want wat is de lol van vazen die je op elke straathoek kan kopen? Stad en land zoeken we af naar vazen waar we blij van worden. Want dan worden onze klanten er ook blij van! En dát is waar we het voor doen.

 

Welke van onze unieke vazen is jouw favoriet?

In onze zoektocht naar unieke vazen hebben we de mooiste vazen gevonden van exclusieve merken. Zo zijn we al jarenlang trotse dealer van het merk Des Pots, maar sieren ook de potten en unieke vazen van POLSPOTTEN onze collectie. En heb je onze bijzondere handgeschilderde vazen al gezien? Kleurrijk met prachtige schilderingen en stuk voor stuk uniek. We zijn heel blij met deze bijzondere vazen van de Nederlandse kunstenares Gilazi! Je vindt bij ons de meest uiteenlopende potten en vazen van de meest uiteenlopende materialen. Denk aan vazen van keramiek, waaronder porselein, glas en aardewerk.

 

Combineer jouw unieke vaas met de mooiste bloemen

Onze unieke vazen vullen elke ruimte met sfeer. Soms zijn bloemen eigenlijk niet eens nodig. Maar vaak maken bloemen het plaatje net even af. Ook voor het kopen van jouw favoriete bloemen zijn wij uiteraard het juiste adres! Ga je voor prachtige verse bloemen, met zorg ingekocht? Of kies je voor onze zijden bloemen, die niet van echt te zijn onderscheiden? Een enkele bloesemtak of een prachtig kleurrijk boeket, alles is mogelijk! Zowel onze vazen als al onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit. We willen namelijk dat jij straks optimaal geniet van jouw unieke vaas.

 

Persoonlijk advies voor jouw interieur

Het samenstellen van een collectie met exclusieve producten, ons hart gaat er sneller van kloppen! Maar wanneer we écht tevreden zijn? Als we voor jou de perfecte combinatie mogen samenstellen! We geven je dan ook met plezier een persoonlijk advies. Kom langs bij ons in de winkel in het gezellige Denekamp. Of neem even contact op om jouw wensen door te geven. Of je nu alleen een pronkstuk zoekt voor in de huiskamer of een volledig interieuradvies zoekt: onze specialisten helpen je met plezier!

 

Vind jouw unieke vaas bij Lobke.

Geniet jij binnenkort van jouw eigen unieke vaas? Of je nu een kleurrijke vaas zoekt of juist een elegante vaas met maar één kleur, in ons ruime assortiment vind je zeker de vaas die je zoekt. En heb je onze bijzondere combinaties bij Shop the look al gezien? Spreekt een bepaalde combinatie je aan, dan heb je alle producten met enkele klikken in jouw winkelmandje zitten! We maken het kopen van jouw favoriete vazen en bloemen graag zo gemakkelijk mogelijk. Heb je vragen over één van onze vazen? Of ben je op zoek naar een vaas die jouw interieur helemaal af maakt? We horen graag van je!