Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

De aardbeien vaas, je kan er niet omheen!

De aardbeien vaas is één van de vazen die bewijst hoe gaaf het merk Des Pots is. Want hoe bijzonder is deze vaas in, hoe kan het ook anders, de vorm van een aardbei? Vrolijk, kleurrijk en tijdloos, woorden die perfect bij deze pot passen! Des Pots heeft verschillende vazen met aardbeien en stuk voor stuk zijn ze prachtig! Welke is jouw favoriet? De aardbeien vaas, maar bijvoorbeeld ook de citroen vaas, zijn bekende vazen van Des Pots. En niet alleen deze vazen vind je bij Lobke, want we hebben een prachtige collectie van dit exclusieve merk.

 

Ook fan van de aardbeien vaas?

Je bent er direct verliefd op, of je vindt het net iets teveel van het goede. Maar een reactie oproepen: dat doet hij zeker! Onder onze klanten is de prachtige aardbeien vaas van Des Pots in ieder geval erg populair. De mooie vaas is namelijk al jarenlang een echte bestseller in onze winkel! En dat snappen wij maar al te goed. Want hoe gaaf is het om zo’n mooie blikvanger te hebben staan? De aardbeien vaas geeft bloemen de aandacht die ze verdienen. Fleurt de aardbeien vaas binnenkort jouw huis op?

 

Welke bloemen komen er in jouw aardbeien vaas?

Met de aardbeien vaas maak je een statement! Omdat de vaas zelf veel aandacht naar zich toe trekt, is het soms lastig te bedenken met welke bloemen je de vaas het beste combineert. Natuurlijk is dit ook een kwestie van uitproberen, maar we helpen je hier graag bij! We kunnen je advies geven over welke bloemen er het beste passen bij de vaas en tegelijkertijd bij jouw interieur. Ook veel van onze zijden bloemen staan prachtig in de aardbeien vaas. Met de kunstbloemen kan je namelijk alle kanten op. Op zoek naar een persoonlijk advies? Neem even contact op!

 

Jouw aardbeien vaas online kopen?

Om het merk Des Pots exclusief te laten blijven, zijn hun potten en vazen niet in webshops te koop. Je kan de aardbeien vaas dan ook niet in onze webshop kopen. Maar ben jij verliefd geworden op deze prachtige blikvanger en wil jij deze écht in je huis hebben? Niet getreurd, want we zorgen er samen voor dat deze vaas alsnog binnen enkele dagen bij jou in huis is. Neem contact met ons op en geef aan dat je interesse hebt in de aardbeien vaas van Des Pots. Wij beantwoorden al je vragen en zorgen dat jij binnen enkele dagen de gelukkige eigenaar bent van deze exclusieve vaas!

 

Ontdek onze hele collectie!

De aardbeien vaas is één van de populaire vazen van onze collectie. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer moois te koop! Niet alleen vind je bij ons prachtige vazen van de Des Pots collectie, maar ook voor andere bijzondere merken en de mooiste bloemen ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan merken als POLSPOTTEN en ecri living, maar ook prachtige handgeschilderde vazen. Neem een kijkje bij de andere potten en vazen in onze collectie en laat je verrassen!