Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Jouw unieke citroen vaas van Des Pots

De citroen vaas: opvallend, vrolijk én bij ons te koop! Houd je van kleur? Dan zit je met de citroen vaas zeker goed. Met deze vaas in je interieur maak je een opvallend statement. En mocht je nog niet vrolijk worden van de vorm van de vaas, dan word je het wel van de kleur. Want dit vrolijke geel maakt spontaan je dag weer goed. Niet voor niets is de citroen vaas al jarenlang populair bij onze klanten. Net als de andere potten en vazen van Des Pots is dit een tijdloze en unieke vaas.

 

Straalt de citroen vaas binnenkort bij jou thuis?

Bekijk je de collectie van Des Pots, dan wordt het al snel duidelijk. Bij dit merk vind je uitsluitend exclusieve en bijzondere producten! En de citroen vaas past hier natuurlijk perfect tussen, in het rijtje van de aardbeien vaas, de vogeltjes vaas en de bloemen vaas. Qua kleur is de citroen vaas één van de opvallendste van de collectie van Des Pots. Voor mensen die van kleur houden is dit daarom dé perfecte vaas! In huis of misschien wel in een winkel of ander bedrijf, de aandacht trekken zal deze vaas zeker!

 

De perfecte bloemen voor jouw citroen vaas

Mooie bloemen maken iedere vaas af. Ook de citroen vaas is nog mooier met een passend boeket bloemen. Kies je voor een bos verse bloemen? Of gaat jouw voorkeur uit naar mooie zijden bloemen? Onze zijden bloemen zijn niet van echt te onderscheiden. Een heel geschikt alternatief voor in jouw citroen vaas dus! Wil je dat wij een boeket bloemen samenstellen voor jouw citroen vaas? Laat het ons weten! We gaan graag aan de slag met het samenstellen van een boeket wat past bij zowel de vaas als jouw interieur.

 

Koop jouw citroen vaas bij Lobke

De vazen en potten van Des Pots zijn niet te koop in webshops. Wil je een citroen vaas in een winkel kopen, dan ben je van harte welkom in onze sfeervolle winkel in Denekamp! Maar ook na het hebben van online contact kunnen we een vaas naar je opsturen. Klik op de afbeelding van de citroen vaas voor meer informatie en voor het stellen van jouw vragen. Na het hebben van persoonlijk contact en het ontvangen van jouw betaling, sturen we de vaas naar je op. Natuurlijk pakken we deze zorgvuldig in, zodat de vaas onbeschadigd bij jou aankomt.

 

Neem je ook een kijkje bij onze andere vazen?

Heeft de citroen vaas jouw hart gestolen? Het onze ook! Maar ook van onze andere vazen zijn we stuk voor stuk groot fan. Naast de bijzondere vazen van Des Pots verkopen we bijvoorbeeld ook de stijlvolle vazen van POLSPOTTEN. Ook vind je unieke handgeschilderde vazen in onze collectie. Deze vazen zijn speciaal voor ons geschilderd! Heb je vragen over onze vazen, bloemen of winkel? Bel ons, stuur een appje of vul het contactformulier in. We helpen je zo snel mogelijk! Want of het nu gaat om het kopen van een citroen vaas of een advies op maat voor jouw interieur, de specialisten van Lobke staan voor je klaar!