Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Exclusieve vazen kopen? Je vindt ze hier!

Exclusieve vazen waar je naar blijft kijken! Want waarom zou je een standaard vaas kopen, als je ook een waar kunstwerk kan neerzetten? Bij Lobke weten we het wel. Wij gaan voor exclusief! Een vaas die direct de aandacht trekt en die het interieur compleet maakt. Dat is waar wij voor gaan. Neem een kijkje in onze collectie met uitsluitend exclusieve vazen van de hoogste kwaliteit! Want voor ons is alleen het beste goed genoeg. Van welke vaas gaat jouw hart sneller kloppen?

 

Maak jouw interieur af met exclusieve vazen

Of het nu gaat om een woonkamer, een kantoor of een restaurant, een mooie vaas hoort erbij! We kunnen met trots zeggen dat elke vaas bij Lobke op zichzelf al een kunstwerk is. Of je nu gaat voor een vaas met of zonder bloemen. Want is het niet de kleur die de aandacht naar zich toe trekt, zoals bij onze handgeschilderde vazen? Dan is het wel de vorm, zoals bij de bijzondere puyi vazen van POLSPOTTEN. Kies voor één enkele blikvanger of combineer juist meerdere exclusieve vazen met elkaar voor een prachtig geheel.

 

Ontdek onze favoriete merken

Kan jij ook zo blij worden van het vinden van de perfecte vaas? Wij wel! Komen we in onze zoektocht een vaas tegen die perfect past in onze winkel? Blijer kan je ons niet maken! In de afgelopen jaren mochten we dealer zijn van prachtige merken, zoals Des Pots, POLSPOTTEN en ecri living. Ook verkopen we de meest bijzondere handgeschilderde vazen van de Nederlandse kunstenares Gilazi. Hierdoor hebben we een brede collectie opgebouwd met heel diverse potten, vazen en bloemen. In onze winkel is vrijwel elke kleurencombinatie terug te vinden! Welk merk is jouw favoriet? En van welke bloemen word jij nu echt gelukkig?

 

Jouw favoriete vaas nog mooier met bloemen

Heb je thuis al een prachtig boeket voor in jouw nieuwe vaas? Of ben je ook op zoek naar mooie bloemen? Want hoewel veel van onze exclusieve vazen van zichzelf al prachtig zijn, maken bloemen het geheel vaak net even af. De mooiste verse bloemen als pronkstuk in jouw exclusieve vaas? Of een boeket van zijden bloemen? Onderhoudsvrij, maar zeker niet minder mooi! Onze zijden bloemen van Silk-ka zijn door de subtiele kleurnuances en hoogwaardige materialen niet van echt te onderscheiden. We helpen je graag met het uitzoeken bloemen die passen bij jouw vaas én jouw interieur.

 

Persoonlijk advies en de beste service

Wij zijn tevreden als jij tevreden bent! Daarom zorgen we niet alleen voor de meest exclusieve items, maar ook voor de beste service. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we bijvoorbeeld Shop the look. Hier vind je prachtige combinaties van onze mooiste vazen in combinatie met prachtige bloemen. Ben je op zoek naar net wat anders? Dan gaan onze specialisten natuurlijk graag voor je aan de slag! Of het nu het interieur van je woonkamer of je bedrijf is, we zorgen ervoor dat je dagelijks met een glimlach rond loopt. Want dát is wat exclusieve vazen doen!